مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر رشیده

من 21 سالمه پدرم و جفت پدر بزرگام فوت شدن و عقد هستم ...مادرم رو دکتر میبرمش و دارو مصرف میکنه و ocd داره (کارای عجیبی میکنه ...مثلا میاد محل کارم تا غروب با هم برگردیم .. یا امروز با دوستم رفتم بیرون اما ازم شکایت کرده بود و زنگ زدن و گفتن شاکی دارین )...باکره هستم و میخوام طلاق بگیرم و خونه مستقل داشته باشم .... دلیل رفتنم هم محدودیت های بیش از حد مادرم هستش .. اوایل تصمیم بر فرار یهویی داشتم اما الان ک فک میکنم جایی بهتر از تهران برای پیشرفت من نیس .... ‌‌پس تصمیم گرفتم از راه قانونی اقدام ب مستقل شدن بکنم ....مراحل قانونی رو برای من ک بعد اتمام دانشکاهم ینی دو ماه دیگه می‌خوام طلاق رو رسمی کنم میگسن؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
منع قانونی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به تنهایی و مستقل زندگی نمایید و نیاز به اجازه هیچ مقام قضایی هم نخواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید