مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99 ساله

سلام من با خانومی رابطه داشتم که با یک نفر صیغه 99 ساله داره ولی خودش میگه من محضر نرفتم بعد تو قراردادم نوشته زوجه هروقت خواست میتواند فسخ کند حال همون مرد دو ساله رفته صیغه نامه رم با خودش برده بعد گوشی خانومشو شنود میکرده حال به اون میگه تو زنا کردی میخوام از شما بپرسم میتونه اصلا تو دفتر خانه این صیغه ثبت نشده باشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه در زمان صیغه این کار را کرده بله زنا محسوب میشه.
ولی اگر وکالت در بذل مدت داشته باشه می‌تونه اعلام کنه که صیغه منتفی شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد ثبت نشده باشد
و طبق قانون ثبت ، عقد موقت الزامی نمی باشد مگر در موارد استثنائات
ظاهرا عمل زوجه زنا میباشد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید