مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره مغازه تجاری

سلام من یه باب مغازه تجاری سال 94 قرارداد بستم و بخاطر شغلم کلی هزینه کردم واسه مغازه مثل کف سازی و سیم کشی و لوله کشی و خیلی چیزای دیگه حالا مالک که خودش بازنشسته ست و پسر ذکوری نداره میخاد مغازه رو به شخص دیگری به بهانه فعالیت خودش واگذار کنه و منم با اجاره بهای اضافه اش مشکلی ندارم ولی فقط میخاد منو بیرون کنه و از امتیاز این چند سالم استفاده کنه آیا در شرایط کرونایی من ادعایی میتونن داشته باشم..ممنون از وقتی که میزارین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع کرونا مربوط به اماکن مسکونی و تجاری مضافاً اینکه قرارداد شما قابل بررسی می‌باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مصوبه کرونا مربوط به اماکن مسکونی است.