مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب در شهر دیگر

وقت خوش
حساب بانکی بنده 1 ماه پیش مسدود شد ، بانک رفتم شماره شعبه و پلیس فتای شهر دیگرو دادن بهم که از اونجا مسدود شده .
پلیس فتا شهرمون مراجعه کردم کاری برام صورت نگرفت. یک هفته مرتب ب پلیس فتای اون شهر زنگ زدم جواب ندادن.
بعد از دوهفته جواب دادن یه چندتا سوال شخصی کردن ک من جواب ندادم چون نمیدونستم اصلا اونجا کجاست ،چیه .
بعد از 1 هفته حساب ی بانک دیگرو هم بستن زنگ زدم، گفتن حکم جلب صادر شده . یکم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید شما باید حتما حضورا به پلیس فتا مراجعه نمایید و از خود دفاع نمایید و اگر حاضر نشوید ممکن است حکم مجازات برای شما صادر بشود جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود حضورا پیگیری نمایید تا تبعات و عواقب حقوقی آن گریبانگیر شما نگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

مثلا شخصا یا از طریق وکیل به شعبه قضایی مربوطه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکیل بگیریدبرای مراجعه حضوری ودفاع

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق فتا حضوری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همراه با یک ضامن به پلیس فتای آن شهر مراجعه کنید و از خود دفاع نمایید