مشاوره حقوقی رایگان - ملک سند منزل

بنده سال 96 منزلی خریداری کردم ک مالک قول دوماهه داد سند بنام بزند واز طرفی چون ما استان دیگر بودیم روز محضر تماس و پیام ک هنوز اماده نیست سند ، و مانع از برگه عدم حضور محضر شدن ک ما بگیریم علیه ایشان ، البته تمام پیامک هایش را دارم ک مانع از حضور ماشدن ب محضر و هر سریع ب بهانه ای مانع میشدن الان سال 1400 هنوز سند را نزده اول اینکه میتوانم سند را بگیرم و،دوم اینکه میتوانم پول دیرکرد را بگیرم و همچنین هزینه های گرفتن وکیل ک پرداخت کردم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متاسفانه با توجه به اینکه در موعد مقرر گواهی عدم حضور اخذ ننموده اید دریافت خسارت عدم انجام تعهد مبنی بر تنظیم سند مقدور نیست و صرفا می توانید الزام به تنظیم سند و حضور در دفترخانه را از طریق تقدیم دادخواست حقوقی ارائه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید الزام به تنظیم سند و حضور در دفترخانه را از طریق تقدیم دادخواست حقوقی ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

می توانید الزام به تنظیم سند و حضور در دفترخانه را از طریق تقدیم دادخواست حقوقی ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید الزام به تنظیم سند و حضور در دفترخانه را از طریق تقدیم دادخواست حقوقی ارائه نمایید