مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما

بنده در تاریخ 2 شهریور 1400 مدیر بلوک شدم با صورتجلسه و امضا ساکنین ، نگهبان از تاریخ 9 شهریور پست خود را رها کرده و رفته اداره کار بابت 10 سال خدمتش درخواست سنوات و حق حقوق کرده و اسم بنده و مدیران قبلی را آورده ، در جلسه ی اول اداره کار رفتیم بنده عرض کردم که من اصلا کارفرمای ایشون نبودم و کلا در زمان مدیریت من 7 روز ایشون کار کرده و پرداختی به ایشون نداشتم ، دوباره برای بار دوم ما رو خواستند که صلح کنیم و ایشون برگرده سرکار ، که صلح اتفاق نیفتاد و پرونده رفت برای حسابرسی مالی و مسئول نوشتار به اشتباه برای من نوشت که ایشون میگه ما به آقای نگهبان تمام حق و حقوقش را دادیم
آیا برای بنده که این نوشته را تایید کردم و امضا کردم دردسر میشه ؟ و دادگاه در آینده بنده را به عنوان کارفرما میداند؟
و اینکه در کل مسئولیت پرداخت این سنوات برعهده ی مدیران قبلی یا مدیران جدید و یا ساکنین است ؟
ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید