مشاوره حقوقی رایگان - دیوانعالی کشور

با سلام اگر پرونده کیفری در دیوانعالی کشور براساس ماده 474 نقض شود و به دادگاه هم عرض ارجاع شود ولی در دادگاه هم عرض دوباره حکم قبل تایید شود ایا می توان دوباره به دلیل نقض اول دیوانعالی به رای دادگاه هم عرض اعتراض کرد؟ ایا مجددا اگر پذیرفته شود به دادگاه هم عرض همان استان ارجاع می شود؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر مگر دلیل جدیدی باشه طبق اون مدارک چون یک بار نقض و پیرو آن رسیدگی شده قابل اعاده دادرسی نیست مگر دلیل جدید غیر از دلیل قبلی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید دوباره درخواست اعاده دادرسی را نمایید ولی به شرطی که دلیل جدید داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دلایل دیگر میتوان مجددا اعاده دادرسی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس همان دلایل خیر مگر اینکه دلیل جدیدی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با دلایل دیگر میتوان مجددا اعاده دادرسی کرد