مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هبه از زوجه

اگر ملکی را بنام زوجه نماییم و سند رسمی بدون اشاره به هبه زده شود و پولی هم رد و بدل نشده باشد اثبات هبه بودنش چگونه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اثبات رجوع از هبه وابطال معامله را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قصد رجوع از هبه دارید باید ابتدا یک اظهارنامه برای زوجه مبنی بر رجوع از هبه ،
ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ رجوع از هبه را مطرح نمایید و ... جهت مشاوره تماس بگیرید