مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه وراث

سلام. پدر بنده خودرو به شخصی فروختند به صورت قولنامه و خریدار بعد از ان دیگر پیگیری برای تعویض پلاک و سند انجام نداده سهل انگاری کردند و خودرو به شخص دیگری فروخته.پدرم یکسال بعد فوت کردن و حالا بعد از سه سال خریدار دوم از ما خواست که درمحضر به نام ایشان بزنیم اما باتوجه به اینکه یکی از وراث مادربزرگم بوده ایشان فوت کردند و خواهرم زیر 18سال هستند،محضردار به خریدار گفتند کار پیچیده ای هست و تمام وراث باید جمع شوند که انها نمیان پس ماشین اسقاط کنید اما خریدار با هزار ترفند از مدارک ما کپی گرفتن و از ما شکایت کردند . از سال پیش سه بار برای بنده دادخواست اومده و من بامراجعه به مجتمع قضایی متوجه شدم که همچین موضوعی بوده و ایشان شکایت کردند.حالا باید چه کاری انجام بدیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید وراث در محضر حاضر شوند و به شما. وکالت کاری دهند و یا اینکه ماشین را اسقاط کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یا باید وراث در محضر حاضر شوند و به شما. وکالت کاری دهند و یا اینکه ماشین را اسقاط کنید