مشاوره حقوقی رایگان - جهت توقف فعالیت موسسه غیر تجاری توسط اعضا چگونه باید عمل کرد ؟

سلام یکی از دوستان بنده یک موسسه غیر تجاری با فقط 3 نفر عضو به ثبت رسانده ...خودش50% ، من10% و یک خانم دیگر40% بدون آنکه حتی یک جا من و اون خانم امضا کرده باشیم نه اساس نامه را امضا کردیم و نه چیز دیگر حالا هم رفته خارج کشور ... با توجه به اینکه حق امضا و صدور چک و غیره را به خودش داده می ترسیم کار دستمون بده لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونیم مدیر عاملی را ازش بگیریم یا کاری کنیم که نتواند مشکل ایجاد کند و کلا توقف بزنیم. در ضمن چون هنوز جوان است نمی خواهیم ازش شکایت کیفری کنیم بابت اینکه به جای ما امضا کرده ...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید