مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه پس از صدور گزارش اصلاحی

باسلام بنده پس از تقدیم دادخواست حقوقی ‌مطالبه وجه چک ‌هزینه تاخیر تادیه ‌هزینه دادرسی ‌صدور حکم محکومیت و بازداشت محکوم علیه در دادگاه با توافق از جانب دادگاه گزارش اصلاحی صادر شد ‌تاریخ معینی قرار شد محکوم علیه مبلغ چک ‌تاخیر تادیه ‌سایر هزینه ها را پرداخت نماید ولی در زمان معین پرداخت نکرد الان پس گذشت 7سال که پرونده در جریان بوده ‌ضبط وثیقه کرده‌اند وکیل‌ ایشان با تقدیم لایحه از دادگاه خواسته اند تا تاریخ گزارش اصلاحی‌ هزینه تاخیر تادیه باید محاسبه شود و از آن تاریخ به بعد باید دادخواست جداگانه ارائه کنیم آیا این وجاهت قانونی دارد؟ در گزارش اصلاحی هم قاضی‌ قید نکرده اند اگر تا تاریخ توافق شده پرداخت نشود تکلیف چیست و همچنین به صورت کلی نوشته شده که اصل مبلغ چک و هزینه وکیل ‌هزینه تا خیر تادیه و هزینه دادرسی مبلغ ریالی مشخص نشده است ممنون میشم از راهنمایی شما با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که درگزارش اصلاحی قیدگردیده که خسارت تاخیرتادیه پرداخت شود بایستی پرداخت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما میتوانید درخواست اجرای گزارش اصلاحی را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مفاد گزارش اصلاحی لازم الاجراست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید درخواست اجرای گزارش اصلاحی را نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هر انچه در گزارش اصلاحی امده قابلیت اجرا دارد