مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر بخاط ضربه روانی

سلام
وقتتون بخیر
من یک زن 36 ساله هستم که الان حدود 6 ماهه از شوهرم جدا شدم. علت جدا شدنم هم این بود که ایشون با زن برادرش رابطه داشت و خیانت میکرد به من و داداشش و دست بزن داشت. از وقتی جدا شدم دارم دیوونه میشم. ایشون مهریه من هم داده اما موضوع اینه که من حالم خیلی بده. فکر میکنم هیچوقت خوب نمیشم دیگه. شب که میخوابم میگم کاش صبح بیدار نشم. پیش روانشناس و مشاور هم رفتم اما هنوز هیچ عوض نشده. من دوست دارم یه جوری ازش انتقام بگیرم. ولی خب مشاورا میگن کاری نکن که بعدا پشیمون بشی. اما من دارم میسوزم و حالم خیلی بده. تو یه مقاله خوندم که اگر مردی به زنش آسیب روانی هم وارد کنه زن میتونه پیگیر دیه اون بشه و حقش را بخواد ........ آیا چنین چیزی تو ایران هم هست و من میتونم ازش شکایت کنم با گواهی روانپزشک؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

الان شما دنبال هستید و دیه میخواهید یا درصدد حل مشگل هستید ؟!

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در این مورد اصولا رایی به نفع شماداده نمیشود