مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوانم تقلب و کم کاری وکیل عزل شده ام را ثابت کنم

وکیلی گرفته بودم تا حقم را بگیرد که متاسفانه کم کاری کردن بهتر بگویم کاری نکرده و من نیز ایشان را عزل کردم ولی ایشان قبلا به بهانه دسترسی به پرونده ام از من چندین امضا گرفتن و بعد از عزلش آن را پر کرده و حق الزحمتی برای خود نوشته و شکایت کرده که من مزدش را ندادم در حالی که قرار بود از من پولی نگیرد و اگر پرونده را خوب پیش ببرد از طرف مقابل مزدش را بگیرد و در واتساپ گفتگو کردیم حال همه چی را منکر میشود و دلایلی میاورد که در پرونده کوتاهی نکرده ولی در واقع کاملا قصور کرده و جرح شهود نکرده و مرا راهنمایی نکرده تا عکس ماشینم که خسارت زده بودن را در پرونده بگذارد و ...... و حتی در جلسه دادیاری نیز حضور نداشته فقط لایحه ای را در پرونده هاگذاشته سوال من این است من وکیل گرفتم تا از راه قانون بتوانم حقم را بگیردو درحالی که نه در جلسه دادگاه از حقم دفاع کرد نه اجازه سخن بمن داد رای دادگاه صادر شده و تمام گفته های و وعده های آقای وکیلا دروغ در آمده بجای خجالت کشیدن امده و از من حق الزحمه میخواهد آیا راهی دارد تا از دست دست مزد نکرده شان خلاص شوم یا نه؟ در هر صورت باید مبلغشان را پرداخت کنم اگردست مزدی به ایشان می رسد چند در صد از مزدی که نوشته به او میرسد در ضمن بگویم پرونده کیفری بوده و در مرحله دادیاری و در پرونده دیگر در مرحله اولین جلسه دادگاه بوده است و اینکه چگونه میتوانم ثابت کنم با طرف مقابل دعوا ساخت و پاخت کرده بود که من متوجه شدم عزلش کردم لطفا بزرگواری کرده و راهنماییم کنید??

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکالت تعهد به نتیجه نیست وکالت تلاش در جهت خوایته موکل است وکالت رایگان نداریم و هیچ وکیلی حق ندارد حق الوکاله خود را تعهد کند از طرف مقابل بگیرید این حرف شما بعید است وظیفه ارایه دلایل با موکل است در صورت عدم اثبات عملکرد شما از مصادیق افترا و جرم تعزیری است و حق الوکاله وکیل بر اساس تعرفه یا قرارداد فی مابین پرداخت شود قانونا نتیجه مثبت و منفی ملاک نیست خصوصا زمانی که موکل وکیل خود را عزل نموده لیکن چنانچه وکیل قصور و یا تقصیری مرتکب شده اگر در خصوص امر وکالت است یک موضوع تخصصی و خارج تشخیص شماست و لازم است در صورتی وکیل 187 است به مرکز امور مساوران و وکلای قوه قضاییه و اگر وکیل کانونی است به کانون وکلا گزارش نمایید نه اینکه وکیل را عزل و خود را مدیون حق الوکاله نمایید