مشاوره حقوقی رایگان - معرفی ضامن جهت دریافت مبلغ سفته

با سلام
از شخصی 17 میلیون سفته دارم. شکایت کردم. اجراییه هم به نفع من صادر شد. دیروز برای من پیامی در اپلیکیشن عدالت همراه آمده به شرح زیر:
نوع ابلاغیه: ابلاغ استحضاری
متن ابلاغیه: جهت ارسال اجراییه حضور ضامن شما با مدارک و کپی آن در شعبه الزامی میباشد.
به شعبه مراجعه کردم گفت یک نفر با شغل آزاد همراه با جواز کسب یا یک نفر کارمند دولتی با فیش حقوقی بعنوان ضامن باید معرفی کنی.
سوال: 1. علت وجود ضامن در این پرونده چیست؟ به چه دلیلی باید ضامن معرفی کنم؟
2. آیا در همه پرونده ها شاکی باید ضامن معرفی کند؟
3. در چه صورت خطراتی متوجه ضامن میشود؟ آیا ضامن متضرر هم میشود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون در احکام غیابی برای اجرای حکم ، محکوم له باید ضامن نمایید تا اگر محکوم علیه بعدا واخواهی کرد و. حکم به نفع ایشان صادر شد. بتواند خسارت خود را اخذ نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون حکم علیه صادر کننده سفته غیابی صادره شده برای صدور اجراییه باید ضامن نعرفی کنید . اگر محکوم علیه از حکم واخواهی کند و حکم به نفع خود بگیرد بابت خسارات وارده از محل تضمین می تواند خسارت خود را دریافت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قانون است که برای اجرای حکم غیابی نیار به ضمانت است.