مشاوره حقوقی رایگان - جلب

سلام ببخشید من 2 میلیون به یکی بدهکارم و اون شکایت کرده و این پولو من تازه پرداخت کردم به کسی که بدهکار بودم.
آیا پلیس میاد دم در یا وارد خانه بشه؟
و اینکه این پولو پرداخت کردیم رسیدشو به پلیس هایی که اومدن نشون بدیم دیگه پرونده بسته میشه یانه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جلسه رسیدگی تعیین و ابلاغ می‌شود.در آنجا از خود دفاع کنید و دلایل ارائه کنید که پول را پرداخته اید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است مدارک پرداخت را به دادگاه ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از طریق شعبه اجرای احکام پرداخت می کردید به شعبه مراجعه کنید و رسید را تحویل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پیشنهاد استو بهتر است مدارک پرداخت را به دادگاه ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شاکی باید در
دادسرا رضایت خود را اعلام نمایید تا پرونده مختومه بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک و رسید پرداخت را باید به دادگاه دهید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام ارائه به پلیس‌کافی نسیت بلکه حتما به دادگاه مراجعه بشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به این ک شکایت مطرح شده است منتظر ابلاغ احضاریه باشید و در جلسه با حفظ خونسردی تمامی مدارک خود دال بر پرداخت وجه را ارائه دهید . در صورت احراز صحت گفته شما تبریه خواهید شد. ضمنا پلیس و ضابطین صرفا با وجود مجوز کاملامشخص و واضح میتوانند ب منزل شما وارد شوند و هر اقدامی خلاف این قابل رسیدگی می باشد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر شما مبلغ بدهی را پرداخت کرده اید و رسید لز ایشان دترید به دادگاهارایه بدین و درخواست رفع جلب بدین اگر به دادگاه اعلام نکنید ورفع از حلب نشود شخص نیتواند اینکار رابکند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتر است مدارک پرداخت را به دادگاه ارائه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مدارک پرداخت را به شعبه مربوطه ارایه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است مدارک پرداخت را به دادگاه ارائه نمایید