مشاوره حقوقی رایگان - حریم باغات کشاورزی

باسلام.در روستای ما زمین هایی در بالای باغ های کشاورزی مالکین وجود دارد که بر روی آن کشاورزی صورت نگرفته و نمی گیرد وبعد از این زمین ها منازل شخصی افراد ساکن در روستا وجود دارد. حال مالکان باغ قصد ساخت وساز در این زمین ها را دارند اما شورا ودهیار عنوان می دارند که این زمین ها چون حریم باغ است متعلق به مالکین است اما از امکانات روستایی مثل آب وبرق وگاز وتلفن بی بهره خواهد بود. حال سئوال این است که آیا امکان ساخت وساز وجود دارد و آیا امکان دارد روزی دولت این زمین ها را اراضی ملی معرفی و طی شرایطی به متقاضیان واگذار نماید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولین هرگونه ساخت و ساز در اراضی باید با مجوز حاصل از اداره جهاد کشاورزی باشد در ثانی است که در آینده احتمال دارد توسط منابع طبیعی به اشخاص ساکن در همان روستا واگذار گردد به عنوان طرح توسعه روستا

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . باید به طرح هادی آن روستا مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق جهاد کشاورزی مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام . باید به طرح هادی آن روستا مراجعه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق جهاد کشاورزی مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای گرفتن اجازه ساخت ، حتما باید زمین ها ، جز طرح هادی باشند تا بنیاد مسکن ، پروانه ساخت بدهد
اگر زمین های فوق فاقد پلاک ثبتی باشند ممکن است جز اراضی منابع
طبیعی باشند ولی ...
جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مجوز از بنیاد مسکن دریافت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق جهاد کشاورزی مربوطه پیگیری کنید