مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت ساخت مسکن

سلام مالکین با سازنده قراردادی را ثبت نمودند که در آن اسم سازنده فقط یکنفر نوشته شده و جلوی کلمه "و شرکا" آیا در چنین قراردادی میتوانند اسم سازندگان به ترتیب ننوشته از کلمه شرکا استفاده کنند ضمنا حدود16ماه از ثبت قرارداد گذشته مبلغی بعنوان علی الحساب پرداخت شود بعد از گذشت این مدت ارزش پول خیلی کم شاید نصف شده ایا مالکین حق اعتراض و مطالبه وجه بیشتر را دارند ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.تماس بگیرید