مشاوره حقوقی رایگان - دزد طلا

سلام هفته پیش به ارزش یک میلیارد از منزل مادرم طلا بردن جلوی دوربین مخفی چهره دو نفرشون که ماسک داشتن (چشم ابرو) کاملا مشخصه. کلا چهار نفر بودن و به طور خیلی ریلکس جلو دوربین وایسادن و نکاه میکنن. سوال بنده این آیا این افراد چهره شناسی میشن؟ و سوال دوم اگر دزد پیدا بشه در صورت فروختن طلاها ایا اموال ما باز میگرده؟ و چند سال حبس داره این دزدی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است و در صورت عدم وجود طلا باید مثل یا قیمت آن را پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله امکان پذیر است واگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید