مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام و عرض ادب
بنده رای و حکم قطعی دادگاه را بابت الزام به تمکین همسرم گرفته ام و اجراییه بابت آن نداده ام، همسرم در منزل پدری می باشد و از زمان صدور حکم نفقه ای پرداخت نکرده ام.
سوال اینکه با این شرایط نفقه شامل همسرم میشود یا خیر و اینکه میتواند بابت عدم پرداخت نفقه ی این مدت طرح دعوی کند؟
بنده قبل از این نیز در پرونده ی ترک انفاق که همسرم مطرح کرده بود رای قطعی مبنی بر عدم تعقیب نیز گرفته ام.
با سپاس از کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از تاریخی که در رای تمکین آمده است مستحق نفقه نخواهد بود. درخواست اجراییه هم بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نفقه تا قبل از صدور رای قطعی و تعیین تاریخ عدم تمکین در ضمن رای تعلق می گیرد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از زمان صدور حکم تمکین ودر صورت عدم تمکین نفقه شامل زوجه نمی‌شود
ولی زوجه می‌تواند نفقه گذشته خود را پس از تعیین میزان نفقه جاریه مطالبه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درود نفقه تا قبل از صدور رای قطعی و تعیین تاریخ عدم تمکین در ضمن رای تعلق می گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نفقه تا قبل از صدور رای قطعی و تعیین تاریخ عدم تمکین در ضمن رای تعلق می گیرد