مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
بنده دندان خود را عصبی کشی کردم و پر کردم و برای روکش به متخصص مربوطه مراجعه کردم و ایشان روکش بنده را نصب کردن و تمام اون مدت درد داشتم و به پزشک مراجعه کردم که اسشان گفتن عادی است بعد از مدتی روکش خارج شد و تمام لثه من متورم شد و اسیب دید و وقتی دوباره به پزشک خودم مراجعه کردم درخواست روکش جدید دادند ولی به دلیل متورم بودن و درد لثه که بر اثر قرار دادن روکش قبلی بوجود اومده بود روکش جدید رو نصب نکردن و گفتن به متخصص لثه مراجعه کن واسه جراحی که این تورم رو با بخیه از بین ببرن.
و من به متخصص لثه مراجعه کردم و لثه من 12 تا بخیه خورده
خواستم راهنمایی کنید که ایا میشه از پزشک روکش شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید تا ارجاع به کمیسیون شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید تا ارجاع به کمیسیون شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید