مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از بانک

سلام وقت شما بخیر
من رئیس قراردادی بانک خصوصی هستم که به تازگی با سپه ادغام شده به خاطر فشار زیاد کاری و نیاز به آرامش میخواهم استعفا دهم ، آیا قوانین استعفای بانک خصوصی شامل حال من میشود یا دولتی ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قرارداد شما قرار داد کار باشد و رابطه کارگری کارفرمایی وجود داشته باشد می توانید مطابق ماده 21 قانون کار استعفای خود را اعلام و به مدت یک ماه به کار خود ادامه و سپس تسویه حساب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد شما قرار داد کار باشد و رابطه کارگری کارفرمایی وجود داشته باشد می توانید مطابق ماده 21 قانون کار استعفای خود را اعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد شما قرار داد کار باشد و رابطه کارگری کارفرمایی وجود داشته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد شما قرار داد کار باشد و رابطه کارگری کارفرمایی وجود داشته باشد می توانید مطابق ماده 21 قانون کار استعفای خود را اعلام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید مطابق ماده 21 قانون کار استعفای خود را اعلام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر رابطه کاری و کارفرمایی باشد می توانید استعفا دهید و تا یکماه ادامه دهید وفق ماده 21

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون در زمان انعقاد قرارداد ، شما با بانک خصوصی قرارداد منعقد کرده اید حالا هم مشمول قوانین استعفا بانک خصوصی خواهید بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وفق ماده 21 قانون کار استعفای خود را اعلام‌ کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام یک ماه قبل از خروج از کار استعفای کتبی خود را اعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید