مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از بانک

با سلام. 20 سال سابقه کار در بانک رو دارم و استخدام رسمی هستم. تقریبا یک سال مرخصی طلبکارم . شرایط استعفا از بانک به چه صورت است؟ وضعیت انتقال بیمه خدماتی بانک به تامین اجتماعی و امکان عدم پذیرش استعفا به دلیل کمبود نیرو رو چطور میتونم پیگیر بشم؟

پاسخ ها :

استعفا از بانک انتقال سابقه بیمه بانک به تامین اجتماعی استعفا کارمند