مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام من مستاجر هستم صاحب خانه به بانک بدهکار هست حکم اجرائیه از بانک صادر شده و من الان آواره ماندم چکار کنم آیا ممکن هست من را که مستاجر هستم از خانه بیرون بندازند لطفا راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا زمان پایان مدت اجاره امکان ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما میتوانید تا پایان قرارداد در خانه بمانید و تا تمام مبلغ رهن را نگرفته اید خانه را تخلیه
ننمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

پاسخ شما قبلا داده شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تاپایان مدت اجاره نمی توانند تخلیه نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر اجاره به درستی واقع شده شما تا پایان مدت مالک منافع هستید