مشاوره حقوقی رایگان - سلام دوسال پیش با یک پژو مدل 94تصادف کردم

سلام دوسال پیش بایک پژو مدل 94تصادف کردم بیمه خسارت رو پرداخت کرد چون من گواهینامه نداشتم مقداری تخفیف دارد مقداری هم نقدن بیمه از من گرفت الان بعد از گذشت دوسال صاحب ماشین از من شکایت کرده درخواست ضررزیان و افت قیمت از من کرده میشه منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس افت قیمت را تایید کند قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام افت قیمت با جلب نظر کارشناس قابل مطالبه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بار اثبات دعوی و ادعا با طرف مقابل شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک خودرو زیاندیده ، میتواند درخواست افت قیمت خودرو را نماید البته با شرایطی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

افت قیمت با جلب نظر کارشناس قابل مطالبه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
افت قیمت قابل مطالبه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افت قیمت با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری معین خواهد شد