مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادخواست

دادخواست شماره .......ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 241 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد مطهري تهران (دادگاه خانواده سابق) ارجاع و با شماره پرونده .......... و رمز شخصي ..... ثبت گرديد،
این یعنی چی؟؟
من اصلا دادخواستی ندادم!کجا باید پیگیری کنم؟؟توی ثنا هم چیزی نیومده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضوری به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وارد سایت عدل ایران شوید وارد پیگیری پرونده شوید و بررسی نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام در رابطه با این موضوع از طریق منوی ابلاغها پیگیری نکنید از طریق منوی پیگیری پرونده پیگیری کنید و اگر به نتیجه نرسیدید به شعبه مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالاً شخصی علیه شما دادخواست داده است از سایت عدل ایران پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وارد سایت عدل ایران شوید وارد پیگیری پرونده

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام و درود احتمالا دادخواستی علیه شما ثبت شده به شعبه مربوطه مراجعه یا از طریق سامانه ثنا پیگیری بفرمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. دادخواستی علیه شما به ثبت رسیده و به شعبه جهت رسیدگی ارجاع شده است. از طریق سایت عدل ایران و یا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اطلاعات بیشتر کسب کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
احتمالا دادخواستی به طرفیت شما ثبت شده است از طریق سایت عدلیران یاحضوری پیگیری نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ممکن است دادخواست علیه شما به ثبت رسیده باشد.
حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از سایت عدل ایران پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شخصی علیه شما دادخواست داده. الان در سامانه نیست ولی بعد از تعیین وقت رسیدگی به شما نیر در سامانه ثنا ابلاغ خواهد شد