مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات بازرس مجتمع مسکونی

با سلام و احترام و تشکر اززحمات شما.
بنده بازرس یک مجتمع مسکونی هستم که به هیئت‌ مدیره اعلام نمودم ، می خواهم در تمامی جلسات شما (مخصوصا با افراد ثالث و یا پیمانکاران) حضور داشته باشم ، ایشان از حضور بنده ممانعت کرده و می گویند شما حق حضور ندارید چون شما نماینده مردم نیستید ما نماینده مردم هستیم، ما نتیجه را به شما اعلام می کنیم شما بررسی کن، آیا خواسته ایشان قانونی است و آیا درباره وظایف بنده قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید مطابق با اساسنامه رفتار شود .اختیارات هریک در اساسنامه گنجانده شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به موجب اساسنامه موجود اقدام شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طبق اساسنامه باید عمل شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اختیارات بازرس طبق اساسنامه خواهد بود البته چون معمولا در اساسنامه ها ، اختیارات بازرس را مشابه اختیارات بارزس در شرکتهای سهامی لحاظ می کنند ، لذا اگر در اساسنامه ی شما نیز چنین شده باشد در اینصورت نظر هیات مدیره تان صحیح بوده و شما حق حضور در جلسات را نخواهید داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما حق شرکت در جلسات را خواهید داشت
اگر بازرس بخواهد در جلسات حضور داشته باشد هیات مدیره نمیتواند مانع بشود مگر