مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
حدود 5 سال است که ازدواج کردم بعد از ازدواج متوجه شدم همسرم از طریق تماس‌ها و پیامها در تلگرام با چند زن ارتباط دارد و عکسهایی بین آنها رد و بدل می‌شود و قرارهایی گذاشته می‌شود.
بعد از اینکه با همسرم مطرح کردم دست روی قرآن گذاشت و گفت که با هیچ زنی ارتباط جنسی نداشته. فقط در حد پیام بوده. و قرار شد دیگه تکرار نشه.

حالا بازهم متوجه همچین پیام‌ها وتماسهایی شدم و چون متوجه شدم من رو مورد ضرب و شتم شدید قرار داد و من رو تهدید به قتل با چاقو کرد و گفت به تو مربوط نیست من فقط کافیه یه تماس بگیرم و زن صیغه کنم و برای اینکه عکسهایی که از تماس‌هایی که داشتن از موبایلشون گرفتم من رو به شدت کتک زدند و همه رو حذف کردند،چون ایشون شخصیت معروفی در شهر هستن ، و به من گفت باید بری خونه بابات دیگه‌ نمیخوامت،ولی من نرفتم
وحدود 2 هفته است که با من نزدیکی نداره
و با وجود اینکه کتکم زد و بخشیدمش باز هم به نزدیک نشد،
برای اینکه ثابت بشه با زن دیگه رابطه داره یا نه
چکار باید بکنم و آیا پزشکی قانونی تشخیص میده؟
خواهشا در مورد حق و حقوقم و اینکه هم‌کتک خوردم هم تهدید به قتل ، برام توضیح بدید.
ممنون میشم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد ضرب و شتم و تهدید که میتوانید شکایت کنید ولی برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به دلیل دارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در باب ایراد ضرب و شتم و تهدید میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان ضرب و شتم می توانید شکایت کنید در خصوص رابطه نامشروع باید دلیل کافی داشته باشید در غیر اینصورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان ضرب و شتم و تهدید میتوان شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ایراد ضرب و شتم و تهدید میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است و شما می توانید با عنوان ضرب و شتم می توانید شکایت کنید در خصوص رابطه نامشروع باید دلیل کافی داشته باشید در غیر اینصورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

به عنوان ضرب و شتم و تهدید میتوان شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص موارد فوق طرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید در خصوص موارد فوق طرح شکایت کنید