مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت ملک

سال 92 زمینی در منطقه شیبدار جنگلی بصورت مبایعه نامه با جهات اربعه مشخص و صریح و مساحت تقریبی 438 متر بدون قید قیمت بصورت دمتری و با قیمت کلی بیست ویک میلییون خریداری کردم و در مبایعه نامه کلیه خیارات حتی خیارات غبت از دو طرف معامله ساقط گردیده و در مبایعه نامه قید گردید که کلیه استعلام ها ی بنیاد مسکن و اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و مبایعه نامه فروشنده قبلی تحویل بنده گردیده و در تمام استعلام ها مساحت زمین بصورت تقریبی 438 متر تایید گردید برای سند اقدام کرده ام و با اندازه گیری مساحت بطور دقیق البته بعد از مسطح شدن زمین و ساخت وساز مشخص شده 125 متد زمین بیشتر و فروشنده مدعی شده از جلوی زمین بخش اصافه را به ایشان باید بدم و حصار کشی کرده جاده جلوی منزل بنده رو ودر پاسخ به شکایت بنده به بخشداری گفته عقب نشینی کنه یا بره شکایت کنه
سوال با وجود داشتن شاهد که ایشون محدود ملک بنده را طناب کشی کرده و و در مبایعه نامه قید نموده مساحت تقریبی ایا ادعای ایشون قانونی؟
اگر قانونی اضافه مساحت بر اساس چه معیاری محاسبه میگردد قیمت زمان معامله یا قیمت الان زمین در منطقه یا شاخص بانک مرکزی
و اینکه ایشون با وجود مشخص کردن حدود اربعه مشخص میتونه ادعای این رو داشته باشه که قسمت اصافه را جلو ملکی که ساخته شده و نقشه قابل تغییر نیست از بنده مطالبه نماید؟
من باید شکایت کنم یا همون پروسه اقدام برای گرفتن سند مسیر درستیه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عمل فروشنده نیست .
در صورت تراضی قیمت زمان معامله ملاک است .
ماده 355 - اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشدو بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است مشتری حق فسخ معامله را خواهد داشت و اگر معلوم شود که بیشتر است، بایع می تواند آن رافسخ کند مگر اینکه در هر دو صورت، طرفین به محاسبه زیاده یآنقیصه تراضی نمایند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی و توضیحات دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

در صورت تراضی قیمت زمان معامله