مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سردفتر

با سلام و احترام من در موقع خروج از کشور یک وکالت برای دریافت خودرو به خواهرم داده ام و سردفتر وکالت را بصورت کلی نوشته است و یکی از اموالم به فروش رفته است اکنون خواهرم شهادت میدهد که وکالت فقط برای دریافت خودرو بوده است چگونه می توانم از دفترخانه که وکالتنامه را به اشتباه تنظیم نموده است شکایت کنم

پاسخ ها :

شکایت از سردفتر اشتباه در تنظیم وکالتنامه توسط دفترخانه وکالتنامه