مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه دفتر ازدواج در ثبت مهریه

سلام میخواستم مهریه رو بذارم اجرا که قاضی گفت طبق سند ازدواجتون شما فلان مقدار از سکه هارو دریافت کردید و فقط فلان مقدار طلا دریافت نکردید با اینکه من اصلا همون مقدار سکه رو هم دریافت نکردم و از روی اشتباه سردفتر ازدواج در سند قید شده که بنده ((فلان مقدار سکه دریافت گردید)) و پرونده برای صدور رای در مورد اینکه آیا دریافت کردم یا خیر دست قاضی هست خواستم امکان شکایت از سردفتر بابت این اشتباه فاحش که نوشته مهریه دریافت گردید بدونم آیا امکانش هست بابت این اشتباه از سردفتر مربوط شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اشتباه سردفتر باشد می توانید از طریق کانون سردفتران موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به کانون سردفتران مراجعه نمایید