مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه و معلولیت

سلام
بنده از ناحیه چشم دارای معلولیت و کم بینا هستم (بینایی 30 درصد) همسر سابق بنده به تازگی اجرائیه مهریه و درخواست مهریه را خواستارند، با توجه به اینکه بنده هیچ گونه تمکن مالی و توانایی کار کردن ندارم، به طوری که همسر فعلی بنده مخارج زندگیمان را تامین می کنند،آیا باز هم محکوم به پرداخت مهریه هستم؟!
متشکرم از توجه و عنایت‌تان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید عدم تمکن مالی خودرا اثبات نمایید دادخواست اعسار دهید