مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه رسیدگی کننده پرونده حقوقی

با سلام و خسته نباشید و تشکر و سپاس از زحمات و توجه اساتید محترم در پاسخ به سوالات حقوقی که قبلا مطرح گردید.
بنده پرونده حقوقی در یکی از شعب دادگستری مطرح نمودم که با عدم رسیدگی و تصمیم نهایی در مرحله بدوی از سوی قاضی شعبه مواجه شدم و تمامی مدارک و مستندات هم به نفع بنده میباشد و این به تعویق انداختن در این پرونده به عمد و بدونه دلیل قانونی میباشد که از طرف قاضی پرونده میباشد . سه مرتبه هم از طریق مراجع بالاتر و حتی ریس مجتمع و ریس دادگستری هم بصورت مکاتبه و نامه نگاری درخواست تسریع در عمر رسیدگی هم خواستار شدم و دستورات هم به قاضی صادر شد ولی دریغ از کوچکترین اهمیتی همچنان پرونده به همان صورت گذاشته شده .
سوال :
در چه شرایطی میتوانم درخواست تغییر شعبه رسیدگی کننده رو بدم و ایا چنین درخواستی میتوانم مطرح نمایم ؟
تقریبا یک سال میشه که پرونده در دادگاه بدوی گیر کرده .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که این تعویق عمدی رو زودتر حل بشه و بیشتر از این به این پرونده زمان نخوره
( تمامی مدارک جهت تصمیم نهایی کامل و تکمیله برای صدور رای )
با سپاس فراوان...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اخذ توضیحات بیشتر نیاز به بررسی می باشد