مشاوره حقوقی رایگان - معامله حق فسخ

با سلام خدمت اساتید بزرگوار من یه خانه قولنامه ای خریده ام طرفی که به من فروخته است اکثر پول رو به فروشنده قبلی نداده است درصورتی که به صورت کامل پرداخت نکند تکلیف من چه میشود این بند را در متن قولنامه اش آورده است که هیچکدوم از طرفین حق فسخ ندارند آیا فروشنده اول میتونه فسخ کنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ولی اگر به هر دلیلی معامله فسخ یا باطل بشه معامله شما نیز باطل می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثمن اول بابت معامله پرداخت نگردد احتمال توقیف ملک از حیث نقل وانتقال توسط ایشان و طرح دعوی وجود خواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه معامله فسخ شود معامله باطل میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر ولی اگر به هر دلیلی معامله فسخ یا باطل بشه معامله شما نیز باطل می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

در صورتی که معامله فسخ شود معامله شما نیز باطل میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر معامله اول فسخ شود معامله شما باطل میشود در ضمن وقتی ثمن معامله را کامل پرداخت نکرده مالکیتش کامل برقرار و مستقر نگردیده که به تبع آن چنین قولنامه ای با شما امضاء کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فروشنده اول حق فسخ را از خود ساقط کرده نمیتواند فسخ کند نگران نباشید