مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر اهواز

باسلام سال گذشته دونفر با اسلحه غیرمجاز اقدام به تیراندازی به خانه ما در شهرستان ایذه استان خوزستان نمودند بعد ما اسلحشون رو گرفتیم و تحویل پاسگاه محل دادیم طرف مقابل ما بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند متاسفانه قاضی رای به جریمه حدودا 3میلیون تومانی داد بعد رفت تجدیدنظر اهواز رای تاییدشد برگشت بجز جریمه دیگه حکمی ندادن متاسفانه بی عدالتی داخل ایذه بیداد میکنه خواهشمندم رسیدگی کنید به ناحق برای برادرم که دامدار هست و در روستا سکونت دارد پاپوش درست کردن و 4ما زندانی براش بریدن لطفا رسیدگی کنید باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید مشکلات قضایی خود را از طریق رئیس کل دادگستری استان یا رئیس قوه قضاییه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق رئیس کل دادگستری استان یا رئیس قوه قضاییه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با
از طریق رئیس کل دادگستری استان یا رئیس قوه قضاییه مطرح نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق رئیس کل دادگستری استان یا رئیس قوه قضاییه مطرح نمایید