مشاوره حقوقی رایگان - حواله پرسنلی

با سلام یک مشاور خودرو به من یک حواله پژو فروخته با موعد تحویل تیر 1401 با قیمت قطعی و تمام پول رو پرداخت کردم.در قبالش قولنامه نوشتم و تقریبا دوبرابر میزان پولی که پرداخت کردم چک به تا ریخ تیر 1401 گرفتم که در قولنامه نوشتن که این چک بابت ضمانته و چک رو در صیا ثبت نکرده . الان سایت ایرانخودرو را که نگاه میکنم فروش های قطعی ایران خودرو فقط سه ماهه است برای تحویل اون تاریخ ها اصلا فروش نداشته . از فروشنده که سوال میکنم میگن این حواله پرسنلی هستش به سایت ربطی نداره ایا کلاهبرداری بوده یا اگر کارمون به شکایت بکشه من دستم به جای بند هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر چک صیادی را در سامانه ثبت نکنید کارایی چک را ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئنم هستید که در آن تاریخ فروش ندارد می توانید شکایت کنید.
از نمایندگی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از نمایندگی پیگیری نمایید
چک صیادی اگر ثیت هم نشده باشد می توانید نسبت به آن از طریق دادگاه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

. از نمایندگی پیگیری نمایید چک صیادی اگر ثیت هم نشده باشد می توانید نسبت به آن از طریق دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما همین حالا از طریق نمایندگی شرکت پیگیری نمایید و در صورت مشکل ، شکایت نمایید
و چک صیادی که در سامانه ثبت نشود سند تجاری محسوب نمیشود و از صادر کننده بخواهید که چک را در سامانه ثبت نماید و