مشاوره حقوقی رایگان - قذف

باعرض سلام،
در مورد مساله قذف میخوام بدونم که اگر ما خواسته یا ناخواسته نسبت قذف به کسی بدیم، بعد شکایت بکنن ازمون،میتونیم به فایل صوتی همون زن و شوهر استناد بکنیم که شوهر به خانمش میگه که تو میخواستی بچه ی یکی دیگه رو تو خونه ی من بزرگ کنی و به کمک پدرت بچه ی خودمون سقط کردی،وپدرت چون دکتر هست با آمپول بچه منو سقط کرده،خانم به شوهرش میگه که تو بچه ی خودمون تا دوسالگی بعنوان بچه یکنفر دیگه میدونستی،و...‌‌‌‌‌
حالا جالب اینجاست که هم پدر بزرگ که پزشک از من شکایت کرده و هم شوهر که خودش هزاران صفت بد و زشت به زنش نسبت میداده،شکایت کردن در مورد قذف و توهین و هتک حیثیت افراد،
من وویس های بیشتری هم دارم ازشون چون خانمش وقتی داشت طلاق میگرفت با من مشورت میکرد ومن مورد اطمینانش بودم

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام به عنوان اماره میتونید از ویس ها استفاده کنید اما نه دلیل.اما بهتره که‌ بررسی دقیق تر بشه

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از ویس ها به عنوان اماره میتوانید استفاده کنید ولی نیاز به مشاوره دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعنوان اماره میتونید از ویس ها استفاده کنید