مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477

سلام. بنده پیمانکار طرح 15 واحدی مسکن مهر در شهرستان زابل استان س و ب هستم. بخشنامه ای صادر شد تا زمین قرارداد به قیمت کارشناسی به سازنده واگذار شود اما با غرض ورزی این کار در حق بنده انجام نشد . دادخواست الزام به تعهد دادم اما با توجه به وجود شرط داوری در قرارداد عدم استماع صادر شد.اظهار نامه تعیین داور دادم راه و شهرسازی پاسخ نداد.به دادگاه دادخواست تعیین داور دادم داورها مشخص شدند.راه و شهرسازی علیرغم ابلاغ در جلسات شرکت نکرد.به نظریات کارشناسی اعتراض نکرده و نهایتا رای هیات داوری ابلاغ شد به رای داوری در مهلت 20 روزه اعتراض نگردید اینجانب تقاضای اجراییه دادم.اجراییه صادر و ابلاغ شد اما در مهلت 10 روزه مفاد آن انجام نشد.بعد از اخطار اجرای احکام ، نماینده حقوقی اداره در دادگاه حضور یافته و تقاضای استمهال نمود دادگاه دادورز مشخص کرد و زمین را با دستور قضایی در قبال دریافت هزینه کارشناسی به بنده واگذار و سند را منقل کرد.اداره تقاضای ابطال رای داور داد اما مستند به ماده 492 قرار رد صادر شد. تقاضای اعاده دادرسی دادند اما مستند به اینکه اعاده دادرسی نسبت به احکام تسری دارد نه به قرارها مورد پذیرش قرار نگرفت و رد شد. اداره تقاضای اعمال ماده 477 نموده مستند به اینکه اموال دولت قابل ارجاع به داوری نیست (اصل 139 و ماده 457)
سوال: با وجود بخشنامه واگذاری دولت در زمین مورد تنازع - وجود شرط داوری در قرارداد - تقاضای استمهال نماینده حقوقی که خود مبین پذیرش رای است آیا امکان تجویز و قبول ماده 477 وجود دارد؟
آیا ادعای اداره درست است؟
با تشکر از وکلای مجرب موسسه دادراه

پاسخ ها :

اعمال ماده 477 ماده 477