مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و سو استفاده از هویت بنده

با سلام خسته نباشید
بنده یک کیف حاوی چند عدد مموری سیم کارت و پول نقد و 3عدد کارت عابر بانکی داخلش بود را گم کردم.
همان روزی که گم کردم رمز کارت ها رو عوض کردم که بدم به برادر کوچیکم رمزاشم چسبوندم روشون که یهویی یادش نره بچه در این حال گم کردم سر سری گرفتم گفتم شاید تو شرکته شاید تو خونس شاید اینجاس اونجاس بعد 4روز من دیدم از حسابم واریز و برداشت غیر قانونی میشه حساب رو بستم و درخواست مسدودی کردم بعد که شنبه رفتم باز کنم یک مقدار پول بود بردارم دیدم 9میلیون مسدودی حساب از طرف پلیس فتای استان خراسان دارم در عین حال من تبریزم روحمم خبر نداره از اونجا
خلاصه من شکایت مبنی بر مفقودی کارت و سیم کارت و پول نقدم داشتم پیگیر باشم میتونم حسابمو باز کنم یا 9تومان رو نگهمیدارن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.پیگیر باشید.موضوع قابلیت بررسی دارد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. پیگیر باشید با توضیحات کامل وارایه لایحه و شاهد مبنی بر مفقود شدن اسناد در روز مشخص از خود رفع اتهام کنید. احتمالا تا رفع اتهام نخواهید توانست برداشتی انجام دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به دلایلی که دارید از خود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دفاعیات خود را به مرجع قضایی مربوطه اعلام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه دفاعیه جامعه و مانع تنظیم و ارائه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باتوجه به دلایلی که دارید از خود دفاع نمایید