مشاوره حقوقی رایگان - ازمایش DNE برای اثبات پدر و فرزندی برای گرفتن شناسنامه از طریق دادگاه هزینه دارد

با سلام خدمت وکلای عزیز.بنده نزدیک به یازده ماه هست خدا ی پسر به من داده که مادرش از چهار ماهگی ولش کرده و رفته . در ضمن برگه ولایت بچه به اسم خانم صادره شده است .تا الان که نزدیک 11 ماهگی فرزندم هست شناسنامه ندارد و دادگاه گفته باید از طریق DNEنسبت خود را ثابت کنی در صورتی که برگه ولایت و صیغه نامه دست خودم هست . میخواستم ببینم دادگاه به پزشکی قانونی من و فرزندم را میفرستن و ایا هزینه هم دارد یا نه.با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات نسب پدر و فرزندی را مطرح نمایید و درخواست آزمایش DNA را نمایید
و برای آزمایش هزینه خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست اثبات نسب پدر و فرزندی را مطرح نمایید