مشاوره حقوقی رایگان - همسرم منو از خونه بیرون کرد

سلام هفته پیش همسرم منو تهدید ب بیرون رفتن از خونه کرد و من مجبور ب ترک خونم شدم.امروز بهش گفتم میخوام بیام و وسایلم رو ببرم . اومدم و گفتم دیگ نمیرم و کلیدم رو ک قبلا ازم گرفته بود برداشتم.منو تهدید کرد قبل برگشتنش ب خونه از خونش برم بیرون و خودشون رفتن بیرون .حالا من چیکار کنم برم یا بمونم?
چ شکایتی میتونم ازش بکنم?
اونم علیه من میتونه شکایتی بکنه یا خیر?

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. به جهت تهدید میتوانید از ایشان شکایت کنید.ک بعد ها در جریان طلاق اگر الزام ب تمکین شما رامطرح کردند. ادعای ترک منزل ب اختیار خودتان را پیش نکشند.در سورتیک امنیت جانی خود را در خطر میبینید بااطلاع دادن ب چند نفر شاهد ترک منزل کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بمانید ،اگر ایشان تمایلی به زندگی با شما ندارند با پرداخت حقوق مالی طلاق دهند اما تا زمانی که همسر شما هستند در مقابل تمکین شما تکالیفی بر عهده دارند از جمله آن تهیه مسکن مناسب و پرداخت نفقه است .اگر مصر بودند به پلیس 110 زنگ‌بزنید که اخراج شما از منزل صورتجلسه شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ایشان تمایلی به زندگی با شما ندارند با پرداخت حقوق مالی طلاق دهند اما تا زمانی که همسر شما هستند در مقابل تمکین شما مکلف به پرداخت نفقه است.می توانید علیه ایشان شکایت تهدید باارایه ادله نمایید .اگر شمارا اخراج نمودند به 110زنگ تا صورت جلسه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید علیه ایشان شکایت تهدید باارایه ادله نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید