مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام

سلام و احترام
بنده نیازمند وام هستم در حال حاضر با فردی حقیقی آشنا شدم و ایشان با توجه به گفته خودشان ادعا دارن که رابطی بین بانک ( کارمند بانک ) مشتری ( وام‌گیرنده ) هستن.
برای استعلامات درخواست کردن که ( کپی) سند ملکی را به ایشان واگذار‌کنم که مراحل دریافت وام رو انجام بدن.
سوالی که دارم این هست که این فرد قادر به سواستفاده از طریق کپی سند هست؟
آیا واگذاری کپی سند نزد ایشان مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

توصیه اکید میکنم که خودتون مستقیم مدارک ببرید تحویل بانک بدید نه توسط رابط و امثال اینها