مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند خانه به اسم دیگری

سلام چند سال پیش بابام زمین خانه پدر بزرگمو ب قیمت 800تومان خرید اما خانه را به اسم پدربزرگم ثبت کردن الان قیمت خانه 30میلیارد هستش بابام حقشو از خانه میخواد اما فقط یک شاهد دارد اما پدر بزرگم راضی نمیشه و نمیخواد حقشو بده سند بابام ازش برد بنظرتون میتونه با سند خونه کاری کنه راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوال واضح نیست . در صورت تمایل تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مالک شخصی است که سند به نام وی می باشد. اگر منطورتان این است سند مالکیت پدربزرگ در دست پدر شماست.با یند مالکیت نمی توان کاری انجام داد.
یا مطالبه وجه نمایند و یا ابطال سند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما کامل نیست نیاز به توضیحات و گفت و گو دارید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر ثمن قرارداد رو پدر شما پرداخت کرده باشن و شهود نیز تایید کنن که خونه در اصل متعلق به پدر شماست اما در آن زمان بنام پدر بزرگ شما سند منتقل شده میشه ثابت کرد اما سخت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و مطالعه قرارداد و اسناد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نوشته ای مبنی بر خرید خانه و یا شاهد دارید میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیاز به بررسی و مطالعه قرارداد و اسناد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پدربزرگ میتواند خانه به هر شخصی که بخواهد انتقال بدهد یا ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ایشان می تواند هر شخصی که تمایل داشته باشد منتقل نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ثمن قرارداد رو پدر شما پرداخت کرده باشن و شهود نیز تایید کنن که خونه در اصل متعلق به پدر شماست اما در آن زمان بنام پدر بزرگ شما سند منتقل شده میشه ثابت کرد