مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همخونه و طرح شکایت

با سلام و خسته نباشید
بنده در تیر ماه با خانمی همخونه شدم اما قراردادی بینمان صورت نگرفت فقط به صورت شفاهی
و بنده درخواست کردم هیچ پسری در خانه نیاورد و قبول کردن اما با گذشت دو ماه ایشان پسری تحت این عنوان که نامزدم است اوردند که یک ماه کامل انجا حضور داشتند و من چون راحت نبودم قصد بردن وسایلم را کردم و با دوستانم که وسیله نقلیه داشتند برای حمل وسایل به خانه رفتیم که با تهدید و توهین و پرخاش اقا روبرو شدیم بنده با110 تماس گرفتم اما صورت جلسه نکردند بعد گذشت دو هفته ایشان از بنده به جرم ورود به عنف، ایراد ضرب و جرح، توهین، الفاظ رکیک ، تهدید شکایت کردند و بنده هم با وجود مدارک (پیامک، واتساپ، ویس) شکایت متقابل زدم از هردوی ایشان (توهین، تهدید به بی ابرویی در محل کارم، افترا به این که به بنده تجاوز شده، الفاظ رکیک و..) و اقا بابت پول پیش خانه به بنده چک دادند.
الان کمی اشفته و نگران هستم که چه در انتظارم است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع نیاز به گفتگوی بیشتر دارد و ابهامات سوال باید رفع گردد . مثلا قرارداد اجاره به نام چه کسی بوده ؟ بعد از دادن چک آیا قرارداد جدید نوشته شده یا خیر و .......