مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
دادگاه رای الزام به تمکین خانومم رو صادر کرده
از طرفی خانوم رفته واسه نفقه دادخواست داده و جلسه نفقه هم برگزار شده
حالا با وجود رای تمکین، باز نفقه براش تعیین میشه؟
باید نفقه پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .رای تمکین اجرا شود وایشان امتناع ورزد صورت جلسه می شود می توانید به ان در دادگاه نفقه استناد کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانم شما به عدم تمکین محکوم شود نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای نفقه قطعی شده باشد نسبت به آینده نفقه تعلق نخواهد گرفت ولی نسبت به گذشته قابل وصول است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تاریخی که عدم تمکین او ثابت شده نفقه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از تاریخ اثبات نشوز نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.