مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع

با خانمی آشنا شدم از من دخترم کمک خواست که قرار شد دخترم پیامهای ناجور سکسی بدهد که پسرهایش را متقاعد کند که ارتباط دارد و شوهر کند دیشب اقایی تماس گرفت شوهرخانم هستم شکایت میکنم تعجب کردم چرا که خانم به ما نگفته بود شوهر دارم. بفرمایید چگونه میتوانم بیگناهی خود را ثابت کنم. لازم به ذکر است که گوشی متعلق به بنده است و دخترم 25ساله است خانمه به شوهرش گفته من خواستم با تبانی چنین پیامها رو ارسال کنن تا ادب شود و بترسد کمتر اذیت کند.

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-در صورت همکاری ان خانم با شما در دادگاه مشکلی نخواهید داشت در غیر اینصورت احتمال محکومیت شما بیشتر میشود.بکارگیری یک وکیل رسمی دادگستری بنفع شما خواهد بود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باراثبات بر عهده مدعیست .خواسته زن را بابت اینکار را بایستی یا از طریق شاهد یا ضبط صدا یا فیلم ثابت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این ادعای شما به نظر بنده مورد قبول نیست که دخترتان فرستاده و به راحتی قابل اثبات است که چه کسی فرستاده.
به هر حال صرف ارسال پیام با هر محتوایی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و جای نگرانی نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور قابل دفاع خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرستادن پیامها دلیل بر داشتن رابطه نامشروع نیست ولی بهر حال مالک خط مسول است