مشاوره حقوقی رایگان - اتهام روابط نامشروع

با سلام بنده خانمی هستم مجرد چهار ساله صیغه یه آقای متاهل شدم و این آقا و خانمشون در حال مراحل طلاق هستن و خانمشون از اول اطلاع داشتن و ما همدیگه رو دیدیم اما برای اینکه راحت تر طلاق بگیره و به حق و حقوقش برسه جدیدا از من و همسرش شکایت روابط نامشروع کرده با اینکه میدونه ما صیغه نامه داریم من میتونم برای اینکه مشکلاتی برای اون آقا پیش نیاد صیغه نامه رو نشون ندم؟ لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت اشخاص مذکور در حال طلاق گرفتن می باشند و اگر صیغه نامه را ارائه ننمایید به عنوان رابطه نامشروع در مظان اتهام قرار خواهد گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدارکشان محکم است و ارتباط نامشروع ثابت شود هر دو مجازات میشوید .مخیر هستید بین ارائه صیغه نامه یا اتهام ارتباط نامشروع و احتمال اثبات و مجازاتش.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر مدارکشان محکم است و ارتباط نامشروع ثابت شود هر دو مجازات میشوید