مشاوره حقوقی رایگان - مرگ کارگر بعد از اجرای ماده 105 قانون کار

سلام.اگه کارگاهی به استناد ماده 105 قانون کار توسط دستگاه قضایی پلمپ گردد بعد کارفرما تخلف کرده و قبل از رفع نواقص اقدام به کار گماردن کارگرش بکنه و از قضا بخاطر همون نقص ایمنی کارگر فوت کنه ایا این حادثه قتل عمد از سوی کارفرما محسوب می شود؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قتل عمد نیست جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید