مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو از پارکینگ

سلام وخسته نباشید.ماشین بنده 4ساله تو پارکینگ به علت خلافی نمایشگاه یک وکالت کاری چند روزه به ما داد وگفت خلافیشم پرداخت میکنم اینقدر صببر کرد تا متاسفانه یک روز مانده بود به پایان وکالتنامه فک پلاک روز پنجشنبه شد و وقتی پرداخت شد وکالتم تمام شد و پارکینگ گفت برو وکالت تمدید کن رفتم دفترخانه گفتند برو صاحب سند را بیاورد او دیگر نیامد وپیداش نکردم در صورتی که کلیه مدارک ماشین وکالت نامه دست خودمه به نام خودم البته وکالت کاری من چه کارباید بکنم کل پو ل ماشین من دادم که ایشان وکالت به من داده الان چهارسال ماشینم تو پارکینگ شهرستان چالوس است البته یکسال که بتوانم دربیارم هم بیمه اش کردم آیا وکیلی هست کمک ما کند خودرو را دربیارم متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و شخصی که پلاک و سند به نام ایشان است مطرح نمایید و. .. جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی دهید.