مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن شوهر دار

سلام میخواستم بدونم تا چه زمانی رابطه توسط پزشکی قانونی مشخص میشه و این که ایا با کاندوم نفرو میتونن تشخیص بدن یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این یک امر فنی وبرعهده مرجع پزشکی قانونی است اگر پزشکی قانونی بخواهد رابطه نامشروع زنا یا تجاوز را اثبات کند باید حداکثر ظرف 72 ساعت به پزشکی قانونی مراجعه شود و اعلام شکایت شود و علاوه بر این لازم است مدارک و اسنادی هم برای اثبات این مدعا به همراه داشته باشند.در پاسخ به سوال دوم خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات داده شده قابل تشخیص نیست بخصوص اگر سه روز گذشته باشد