مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی پلاک جدید با قبلی

با سلام و احترام. من میخواهم پلاک ماشین خودم را که در حال حاضر روی ماشین نصب است را فک و از رده خارج کنم و یک شماره پلاک جدید بگیرم.آیا امکان پذیر است؟ به چه صورت؟
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما پلاکی که خودرو نصب دارید آن را فک کنید اصولاً همان پلاک به شما تعلق خواهد گرفت مگر آن که پلاک روی خودروفعلا نصب باشد و شما پلاک جدیدی را از راهور دریافت نمایید